Sikkerhed og hviletidsregler

Som medlem af brancheforeningen Dansk Person Transport (DPT) prioriterer vi selvfølgelig sikkerhed for vores passagerer og chauffører højt. Ikke mindst når det gælder overholdelse af køre- og hviletidsreglerne.

Vi planlægger, disponerer og afvikler alle kørsels-opgaver i overensstemmelse med EU’s gældende køre- og hviletidsregler.

Alle vore chauffører gennemfører den lovpligtige efteruddannelse for buschauffører. Uddannelsen indeholder færdselsregler, livreddende førstehjælp, køre- og hviletid, transportlovgivning samt kendskab til trafiksikker, defensiv og energirigtig kørsel.

Som en ekstra sikkerhed for passagerer og chauffører har vi udbygget vores løbende GPS flådestyring med en kontinuerlig køre- og hviletidsalarm. Denne alarmerer automatisk vagthavende ved risiko for overtrædelse af køre- og hviletidsreglerne.

Du kan derfor trygt regne med, at uanset hvilken køre-opgave, som vi skal løse for dig, bliver gjort i overensstemmelse med disse regler. Såfremt du har lyst til det, kan du se en mere detaljeret beskrivelse af vores regler her.