Private arrangementer

Udflugt, skovtur eller sightseeing?

Skal I arrangere en udflugt, skal I på sightseeing rundt i Danmark eller måske et smut til udlandet? Så kan vi hos Jens Koll’s Turist hjælpe jer. Vi har mange års erfaring i kørsel med guider og turistførere. Vi kan derfor også hjælpe jer med at få arrangeret professionel guideservice, hvis I ikke selv har en, der kan fortælle undervejs på turen.

I kan også booke os, hvis I bare skal på skovtur eller andet, og er mange der skal transporteres samme sted hen. I samme ombæring kan vi også altid sørge for, at I kommer hjem igen.

KØRSEL TIL OG FRA RUSTUR

Når man starter på 1. semester, er der ofte planlagt en fed og spændende ryste-sammen rustur. Men der er meget logistik, der skal gå op i en højere enhed, og der er mange mennesker, der skal afsted på samme tid.

Derfor hjælper vi med kørsel til og fra rusturen – uanset om det er i Danmark, og hvor, eller om turen går til udlandet.

Så læn jer tilbage og koncentrer jer om at få planlagt turens begivenheder, så sørger vi for kørslen.

Vi hjælper med planlægningen

Uanset hvor mange I er, som skal af sted, og om det er foreningen, klubben, klassen bare familien – så står vi til rådighed. Vi kører både nær og fjernt, og vi kan altid hjælpe med planlægningen, hvis I ikke selv ved, hvordan det skal foregå.

En omhyggelig planlægning sikrer dig et vellykket arrangement. Vi kan derfor hjælpe med alle aspekter af planlægningen af turen, også når det kommer til inspiration og andet. Vi har mange samarbejdspartnere, der kan bruges, hvis I skal besøge bestemte steder, se seværdigheder eller have bestemt forplejning.

Vi sikrer unikke ture, fleksibilitet og spændende oplevelser til en overkommelig pris.

skal du på udflugt, skovtur eller sightseeing? så kontakt jens koll's turist for leje af bus

Skal du arrangere næste firmaudflugt? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer!

     Kontakt os