Konference & kongres

Om I er mange eller få deltagere, og om I har brug for ét eller flere forskellige opsamlings- og afleveringssteder. Så sørger vi for transporten!

Med Jens Koll’s Turist kan I altid udnytte tiden, det tager at komme frem til jeres destination fornuftigt. Med vores moderne busser, er der plads til arbejde og afslapning. Vi har busser med og uden mødeborde, så I kan arbejde, diskutere eller helt slappe af inden I ankommer til jeres konference eller kongres.

Forplejning undervejs

Hvis I har brug for mad og drikke undervejs, så kan vi også være behjælpelige med dette. Man starter dagen bedst ud med en god morgenmad, og skal I være på konference hele dagen, kan det være en god ide med mad og drikke til turen.

Vi har en liste over vores forplejningsmuligheder samt priser. Ønsker I noget andet, så kan vi også finde en løsning på det.

Al planlægning og kørsel sker selvfølgelig i henhold til gældende køre- & hviletidsregler.

Vi har kun pålidelige partnerskaber og veluddannede chauffører. Vi sørger for løbende GPS overvågning, så du er sikret aftalt service til aftalt og konkurrencedygtig pris.

Skal I på konference eller kongres - vi sørger for nem leje af bus med jens koll's turist

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres tur til konference eller kongres, så tøv ikke med at kontakte os.

     Kontakt os