Kørsel & service

Skal I fra A til B sikkert, effektiv og præcist?

Uanset hvor I skal hen, hvor lang turen er og om I skal afleveres et sted og hentes igen – så klarer Jens Koll’s Turist det. Om I skal hentes i lufthavnen, om I skal hen til firmaadressen eller den nærmeste banegård. Turen med os er altid sikker, effektiv og præcis. Om det er firmaet, der skal på tur, om det er et privat arrangement, børnehaven eller andet, så står vi klar til at hjælpe jer.

Bustransport kan være et overset transportmiddel. Men det er ofte mere fleksibelt og et konkurrencedygtigt alternativ. Særligt når I er flere, der er skal det samme sted hen. Ikke mindst kan I selv bestemme, hvor og hvornår I skal hentes og bringes.

Har I meget baggage?

Hvis I er mange, der skal med bussen, og I alle har baggage med, så er det ikke noget problem. Vi har altid plads til både store og små mængder baggage, I skal bare informere os om det ved booking af bussen. Hvis der ikke er plads nok i bussen til bagagen, så kan vi altid koble en trailer på, så I får det hele med.

Al planlægning og kørsel sker selvfølgelig i henhold til gældende køre- & hviletidsregler.

Kom nemt fr aA til B med Koll's Turist

 

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvilke ture vi tilbyder, og hvad vi kan gøre for dig og dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte os.

     Kontakt os

Home » Kørsel & service