Institutioner

Daglig transport & kørsel

Har jeres institution brug for kørsel til en tur? Så kan vi hjælpe jer med at komme sikkert og nemt fra A til B. Vi kører i alt slags vejr, og vi kan derfor altid sikre, at I kommer frem til destinationen uanset hvor I Danmark det er.

Vores erfarne og professionelle chauffører kører dagligt for institutioner i København og omegn. Vores chauffører har selvfølgelig alle blanke børneattester.

Vi sørger for periodiske beredskabsøvelser. Det sikrer vores personales kendskab til og uddannelse i bussernes indretning, sikkerhedsudstyr og procedurer ved uforudsete hændelser. Vi kan derfor agere på den bedst mulige måde, uanset hvad og hvor, der kunne ske noget pludseligt.

Skal I bruge os til kørsel hver dag er det også en mulighed. Ligesom vi også kan nøjes med at køre få gange, hvis I ikke ønsker en fast aftale om kørsel.

Koloni

Den årlige kolonitur er ofte en blanding af traditioner, bunker af baggage og børn og forældre med tårer i øjenkrogen. Måske det endda er den første tur uden mor og far. Hvem mon kommer til at savne hvem mest?

Og når vi runder det sidste hjørne på hjemturen med en flok trætte pædagoger og spændte børn. Så står der bunkevis af forventningsfulde forældre med flag, der glæder sig til at høre om turen. Vores erfarne og professionelle chauffører kører årligt grupper på koloni. Vi har selvfølgelig alle et super godt humør og blanke børneattester. Så uanset hvor I skal hen på koloni, så sørger vi for, at I kommer sikkert og nemt frem og tilbage.

Såfremt I skal have ekstra meget baggage, mad og drikke med, er det muligt at hægte en lukket trailer på bussen.

Daglig kørsel og ture for institutioner med jens koll's turist busservice

Kontakt os

Hvis I har nogen spørgsmål til, hvilke ture vi laver, eller hvordan vi kan hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte os.

     Kontakt os