Firmaarrangementer

Messe

Når firmaet eller en mindre gruppe skal på messe, så er bustransport ofte et effektivt og konkurrencedygtigt alternativ. Jens Koll’s Turist kan nemt hjælpe jer med at få planlagt turen, så den passer nøjagtigt til jeres behov.

Hvis I er mange, der skal af sted, og I ikke skal samlet af sted fra f.eks. virksomheden, så kan vi sørge for, at der er opsamling flere steder. Det kan være ved en station, en hoveddør eller andet. Vi tilpasser altid vores ture, så det matcher jeres ønsker.

Vores moderne busser er indrettet sådan, at I selv kan vælge om I vil bruge turen til messen på at slappe af, eller om I skal arbejde. Vi har busser både med og uden mødeborde, så I kan klare opgaver eller diskussioner inden ankomst. Vores bustransport er altid fleksibel og professionel, du er derfor i sikre hænder, hvis du vælger os til jeres messetransport.

Konference eller kongres

Om I er mange eller få deltagere, og om I har brug for ét eller flere forskellige opsamlings- og afleveringssteder. Så sørger vi for transporten!

Med os kan I altid udnytte tiden, det tager at komme frem til jeres destination fornuftigt. Med vores moderne busser, er der plads til arbejde og afslapning. Vi har busser med og uden mødeborde, så I kan arbejde, diskutere eller helt slappe af inden I ankommer til jeres konference eller kongres.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvad vi kan gøre for jeres næste arrangement, så tøv ikke med at kontakte os.

     Kontakt os

Kom til Messe med Jens Koll's Turist. Vi kører jer fra a til b

Forplejning undervejs

Skulle I have brug for mad og drikke på vejen frem eller tilbage, så har vi en liste med forplejningsmuligheder. Hvis I ønsker andet end det, der fremgår af listen, så kan I altid kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe med det, I mangler.

Al planlægning og kørsel sker selvfølgelig i henhold til gældende køre- & hviletidsregler.