Events

Vi hjælper med at samle dine kunder og medarbejdere

Hvis du ønsker at samle dine kunder, partnere eller medarbejdere et sted til et event, så står vi klar til at hjælpe dig!

Et større arrangement, som events ofte er, kan kræve rigtig meget planlægning. Men Jens Koll’s Turist kan overtage tankerne om kørslen – både frem og tilbage. Vi skal bare vide, hvor mange mennesker det drejer sig om, hvor der skal samles op og sættes af. Så skal vi nok hjælpe med logistikken.

Vi kan også sørge for, at der er flere forskellige opsamlingssteder, hvis der er behov for det.

Forplejning undervejs

Uanset hvad det er for en type arrangement eller event, som I planlægger at holde, så kan forplejning på turen være en god ide. Især hvis dem, der skal transporteres, skal sidde længere tid i bussen.

Vi har derfor en liste over de mest sædvanlige ting, som vi skal sørge for at have med som forplejning. Her kan I også se priser. Men ønsker I noget andet end det, der er listet, så bare kontakt os. Det meste kan nemt lade sig gøre.

Al planlægning og kørsel sker selvfølgelig i henhold til gældende køre- & hviletidsregler.

Kom nemt og sikkert til event med jens koll's turist busser

Har I brug for at leje en bus til kørsel af medarbejdere, partnere eller kunder? Kontakt os med det samme, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jer.

     Kontakt os