Bondegårdstur

Kom en tur ud på landet til dyr, mark & eng

Jens Koll’ Turist kan give jeres institution en lærerig og traditionsrig dag, hvor børnene får lov til at komme helt ud til bondegårdens dyr. De får også lov til at lære om dyrenes pasning og fodring.

På de ture vi arrangerer ud til bondegårde, er der altid god til at lege, spise medbragt mad og måske få en tur på en hest eller i traktoren. I må gerne medbringe jeres egne drikkevarer, kage og hvad I ellers kunne have lyst til på dagen.

Samarbejde med besøgsgårde

Vi har flere samarbejder med besøgsgårde, og vi kan derfor nemt hjælpe jer til at finde den helt rigtige til jeres tur ud på landet. Vi anbefaler en af vores gårde ud fra jeres ønsker til beliggenhed og faciliteter – såfremt I ikke allerede selv har valgt en gård, I gerne vil besøge.

Gennem de seneste 20 år har vi kørt tusindvis børn ud til en sjov og lærerig dag på landet. De fleste institutioner vender tilbage år efter år – et godt tegn synes vi selv.

Vi anbefaler, at I bestiller jeres bondegårstur i god tid. På den måde er I sikre på, at vi kan køre den dag, hvor I ønsker turen skal foregå.

Kom på bondgårdstur med jens koll's turist

Hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan lave af forskellige ture for jeres institution, så tøv ikke med at kontakte os.

     Kontakt os